VIRKSOMHEDSKURSER

Special tilrettelagte forløb

og workshops for virksomheder

Vi skræddersyer videokurser til din virksomhed. De kan handle om alt fra video med mobilen og redigering til optimering af video på sociale medier. Kurserne planlægges så de passer præcist til jeres behov i forhold til indhold, antal deltagere og udstyr. Se her hvordan et sådan kursus kunne se ud:

                    1/2 DAGS WORKSHOP

Vores halvdags-workshops er et mix af korte inspirerende oplæg og simple hands-onøvelser og introduktion til udstyr og måder at producere video på.

Ofte med afsæt i, hvordan mobilen kan bruges til at komme i gang med video. Målet er på 3-4 timer at give inspiration, simpel hands-on-træning og en lyst til at komme i gang med at udforske videoarbejdet videre på egen hånd – eller hoppe ud i et videre forløb, hvor video for alvor kan blive et værktøj, der betyder noget i hverdagen…

Vi har de seneste 3 år afholdt ca. 40 af denne type workshops om året – og har stor erfaring i at tilpasse den enkelte virksomhed eller organisations behov. 

                     1-3 DAGES KURSUS

På vores 1-3-dages workshops blander vi oplæg, øvelser og feedback.
Kurserne er altid praktisk anlagt, uanset om vi tager afsæt i mobiltelefonen eller kamera og computer-redigering. Men giver også altid mulighed for diskussion og feedback på øvelser.

Styrken ved at sprede kurset over flere dage er, at deltagerne får videoarbejdet grundigt i fingeren – flere gange. Og øvelserne kan let tage direkte afsæt i jeres hverdag – og derfor bruges direkte efter forløbets afslutning.

Foruden videoproduktionen kommer denne type kursus også rundt om de store forskelle, der er på forskellige platforme og sociale medier – og hvordan du skal optimere din videoproduktion hertil.

           KLIPPEKORT ELLER LÆNGERE FORLØB

Satser I for alvor på video er vores klippekort- model det oplagte valg. Her hjælper vi over længere tid orginasationer og virksomheder med at integrere video optimalt i hverdagen – strategisk udvikling, hands-on øvelser og feedback.

Vores klippekort og lange forløb spænder vidt, men ofte typisk 6-15 halve eller hele dage over perioder mellem ½ til 1 år. Denne form og struktur sikrer, at deltagerne for alvor flytter sig, og at videoarbejdet bliver grundigt forankret i virksomheden.

Lige nu har vi faste forløb over længere tid med fx Miljø- og Fødevarestyrelsen, Mellemfolkeligt Samvirke, 3F, Coop og Erhvervshus Sjælland.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et kursus
eller en videoproduktion, glæder vi os til at høre fra dig.